И аз току що - 12,5/100 градско. 471 км. с 59 литра бензин А98.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.
Collapse
X
-
Абе незнам за вас но аз забелязох че и сас 50-60 да карам и сас 80-90-100 и нещо в града разхода е един и същ 12-13
Докато изванградско сам много доволен.
Но в последно време карам с цвички и галя газта само че стана 2 години и половина от когато имам книжка пак талона несам си го виждал от година и половина
Comment
-
Дизела го имаме от скоро и за сега съм я засякъл само градско - 8,6/100. Много съм доволен, но сега ме гложди да видя извън града колко ще даде. Очертава се пътуване до Каварна за рок феста, така че ще я засеча и ще пиша пак.00' Alfa Romeo 156 2.4 JTD 136 к.с.
97' Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 к.с.
ex. 95' Alfa Romeo 155 2.0 TS 150 к.с.; 97' Alfa Romeo 146 1.4 TS 103 к.с.; 95' FIAT TIPO "Mania" 1.6 i.e. 75 к.с.
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеаз съм с такъв мотор като твоят колега и ми гори 6.6 в русе градско, е сменям на 2к оборота, рядко я ръчкам, климата работи, и това с неработещ термостат!Alfa Romeo 156 1.9 JTD '99
Comment
-
не е чипосана, нормална си е, вече в с нов термостат, сега замервам разхода дори как е, очаквам малко спад на имазадръствания в русе няма, иначе климата си работи, обичам да си я карам бързо
sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Тъй като четем едно и също, предлагам колегите които са писали веднъж за собствения си разход, да постват нови данни само ако има промяна , като съответно напишат какво са правили на колата за да се намали. Нека темата да стане полезна .Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от Deathbringer Покажи съобщениеДизела го имаме от скоро и за сега съм я засякъл само градско - 8,6/100. Много съм доволен, но сега ме гложди да видя извън града колко ще даде. Очертава се пътуване до Каварна за рок феста, така че ще я засеча и ще пиша пак.Като цяло от коя си по-доволен
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Така и аз да кажа. Взех я от София сложих за 60 лв (30 л) с пълна газ по магистралата 160-180 повече ме достраша че не съм и свикнал, все пак я бях взел преди 1-2 часа и 5-6 км преди Минералните бани (Сливен) ми светна лампата, но предполагам това е нормално при тая скорост около 10-11 л на 100
Comment
-
върнах се от път сега вечерта, общо 500км, четери човека + пълен багажник до горе, включен климатик, средна скорост 130, като имаше и отсеги с 150 и нагоре по продължително, изразходено гориво 30 литра, мн доволен, няма такава колаsigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
Comment